Bio

Geesje Stroo groeide op aan de kust van het eiland Walcheren in Zeeland. Ze heeft veel gereisd en woonde zeven jaar in Amerika. Haar werk als creatief docent en wat ze daarin leerde, liep parallel aan een andere belangrijke weg in haar leven; de ontwikkeling van het bewustzijn of het spirituele pad.
Nadat ze veertig jaar geleden met Boeddhistische meditatie en bewustzijnsontwikkeling begon, ontvouwde zich een weg die haar naar Evolutionaire Spiritualiteit en in de laatste tien jaar naar WeSpace groepen, bracht.
Samen met andere pioniers bleef ze, zowel in het binnen- als buitenland, naar mogelijkheden zoeken om nieuwe inzichten te vertalen naar een meer zielsgericht georiënteerd onderwijs. Een onderwijs dat uit de matrix van te veel cognitieve oriëntatie en eindeloze druk durft te stappen en er ook op gericht is kinderen universele wetten, te leren begrijpen.
De intelligentie in de natuur en het leren van het leven zelf ziet ze als de grootste inspiratiebronnen. Het is dan ook haar passie, leren vanuit deze inspiratiebronnen, het leren in wat een rijkere menselijkheid betekent, in educatie een grotere plaats te geven.