geesje stroo lichter levend leren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een lezing en training door Geesje Stroo over holistisch lesgeven in het centrum voor bewustzijn 'Puur' in Almere (https://puurzentrum.nl/).
Prachtige verdiepende middag met Holistisch lesgeven, de opleiding die mijn boek Lichter Levend Leren gaat gebruiken in het lesprogramma. Ons samenzijn bewoog van informatie opnemen over de opleiding, naar informeel genieten van heerlijke hapjes, naar het luisteren naar wat kosmisch bewustzijn zou kunnen betekenen voor het bewegen naar een nieuwe toekomst.Magische verhalen uit de onderwijs praktijk lieten verschuivingen naar iets nieuws zien.We creerden vanuit de energie tussen ons, in cirkels, samen gedichten die diepte en intimiteit genereerden.
Het was fantastisch dat er kinderen en jongeren waren die deel van alles werden en wij zo samen een uitdrukking werden van het nieuwe multi-dimensionale bewustzijn waarin eenheid en diversiteit samen naast elkaar kan bestaan.We sloten af met een muzikaal avontuur en een reis naar binnen via dans en beweging.
Voor meer info over de post HBO opleiding Holistisch Lesgeven ( begeleiding nieuwetijdskinderen)mail naar holistischlesgeven@gmail.com.
(Miriam Hoogma en Gosse Beerda).