geesje stroo lichter levend leren
Lichter Levend Leren  nieuws
Het boek Lichter Levend Leren wordt momenteel vertaald vanuit het Nederlands naar het Engels. De website www.geesjestroo.nl wordt eveneens naar het Engels vertaald.

 

lichter levend leren geesje stroo
Officiële boekpresentatie Lichter Levend Leren.
geesje stroo lichter levend leren
Op 9 oktober 2022 werd het boek officieel gepresenteerd in kunstgalerie 'Over beeldend gesproken' in Amsterdam.
geesje stroo lichter levend leren
Geert Kimpen van uitgeverij 'Paris Books' overhandigt het nieuwe boek officieel aan Geesje Stroo.
geesje stroo lichter levend leren
Lezing en presentatie op 7 januari 2023 over Kosmisch Bewustzijn voor geïnteresseerden in het samen creëren van zielsgerichte educatie.
geesje stroo lichter levend leren
Lezing/presentatie en workshop door 'Lichter Levend Leren' bij 'Holistisch Lesgeven' in Almere.
geesje stroo lichter levend leren

Lichter Levend Leren is een van de 20 experts/inspirators op deze Conferentiedag van  3 – 3 – 23 in Zoetermeer. Er zal een workshop over het Handmodel en een boekpresentatie in de vorm van een workshop zijn.

Meld u aan voor deze unieke conferentie

“Leiders voor de toekomst”

via https://karaktereducatie.nl/leidersvoordetoekomst/

Geesje Stroo Lichter Levend Leren
Persbericht

begin februari 2023 verzonden naar boekwinkels in Nederland en België

Een nieuwe richting in educatie; universeel, zielsgericht onderwijs

Hoe zorgen we ervoor dat onze kinderen in deze tijd van cultuurverandering en transitie, toch Lichter en Levend blijven Leren?

Steeds meer jongeren ontsporen door gebrek aan echt gezien worden en echte menselijke verbinding. De oplossing? Zielsgerichte educatie. In het vernieuwende spirituele boek ‘Lichter Levend Leren’ legt schrijfster en docente Geesje Stroo op een praktische manier uit wat zielsgerichte educatie oplevert. Ze wil inspireren tot een nieuwe manier van denken over wie wij zijn en wie wij als mens kunnen worden.

Hoe geef je echte nieuwsgierigheid een grotere plaats in educatie? Waarom is dat belangrijk? In dit boek laat Stroo door ontroerende, waargebeurde verhalen zien hoeveel kracht ontstaat als we vertragen, stil en open zijn, en meer gaan respecteren.

De rode draad in het 350 pagina’s tellende boek, is dan ook dieper en subtieler leren luisteren en communiceren en elke dag leren van wat het leven zelf aandient. De nieuwe wereld heeft sterke, eindeloos flexibele en creatieve mensen nodig. De toekomstige educatie kan een grote rol spelen in het ontwikkelen van deze diepere, intuïtieve intelligentie.

‘Omdat wij vanuit een groter kosmisch veld energetisch verbonden zijn, is het cruciaal dat we leren afstemmen op de natuurwetten,’ zegt Stroo. ‘Hierdoor maken we de evolutie van een afgescheiden ik-gerichtheid naar een nieuwe wij-gerichtheid.’

‘Lichter Levend Leren’ is een informatief en inspirerend boek voor docenten en ouders en roept op om samen deze nieuwe richting verder vorm te gaan geven. Een onderwijzer vatte het boek samen als: ‘Een mooie toekomstblik over hoe onderwijs zou moeten zijn en heel soms nu al een beetje zo is.’

Auteur Geesje Stroo is kunst & cultuur docent met dertig jaar ervaring. Het boek bevat veel voorbeelden uit haar eigen onderwijspraktijk.

Het boek ‘Lichter Levend Leren’ is uitgeven door Paris Books en in alle (online) boekhandels zoals Bol, Libris, Bookspot en Bruna verkrijgbaar.